Wat we voor je doen

Als ondernemer wil je een goede nachtrust en zeker geen gedoe met de Belastingdienst. Jij wilt ondernemen, met je vak bezig zijn en niet verwikkeld raken in allerlei administratie.

Standaard werkzaamheden

Wij verzorgen net als ieder ander kantoor de inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, jaarrekening en de salarisadministratie. De standaard werkzaamheden. De focus ligt heel erg op de automatisering van deze werkzaamheden. A la minuut op de hoogte zijn van jouw resultaten betekent dat er ruimte ontstaat voor advies.

Online boekhouden

Automatisering speelt een belangrijke rol binnen Venema. Via het online boekhoudprogramma van Unit4 bieden wij de mogelijkheid om zelf of gezamenlijk te werken.

Controle, inzicht & groei

Die ruimte voor advies is voor ons erg interessant. Adviezen voor nu en in de toekomst. Wij praten liever met je over je dromen en doelen en hoe je die kunt bereiken als ondernemer. Wij willen een partner zijn die je helpt met controle, inzicht en groei van je bedrijf.

Quick scan of overstappen?

Een kleine fout op de jaarrekening of belastingaangifte kan grote gevolgen hebben. Stelt het je gerust dat de administratie extra wordt gecheckt? Dat kan! Aan de hand van de jaarrekening en/of de aangifte Inkomstenbelasting kijken wij of er nog voordeel te behalen valt.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden