Salarisadministratie

Jonny Twickler, uw salarisadministrateur

Voortdurend let Venema Administraties & Belastingadviseurs op wetswijzigingen. De combinatie van kennis en het creatief denken zorgt voor het op de juiste manier uitvoeren van salarisadministratie. 

Gedocumenteerde salarisadministratie
Bij Venema Administraties & Belastingadviseurs ben je verzekerd van een goed gedocumenteerde salarisadministratie. Via een eigen portaal heb je toegang tot alle loonstroken, jaaropgaven en overige bescheiden. Werknemers krijgen een eigen werknemersportaal waaruit ze zelf hun loonstroken en jaaropgaven downloaden.

Onze uitgebreide kennis van arbeidsrecht zorgt ervoor dat wij betrouwbaar adviseren over personeelszaken. We denken mee en zorgen voor praktische oplossingen.

Venema Administratie en Belastingadviseurs staat voor:

  • Correcte salarisadministratie in vrijwel elke branche en elke CAO
  • Correcte (digitale) loonaangifte per maand/4 weken naar de Belastingdienst
  • Correcte (digitale) aanlevering gegevens pensioenfondsen (pensioenaangifte en periodieke loonopgaven)
  • Digitale betaalopdrachten
  • Snelle verwerking (doorgaans binnen 1 dag)

Recht op subsidie? 
Veel subsidieregelingen lopen tegenwoordig via de salarisadministratie. Dit als onderdeel van de aangifte voor de loonheffingen. Dit kan voor de werkgever voordelig zijn. de regelingen maken namelijk bepaalde groepen werknemers goedkoper. Wij adviseren hierin uiteraard graag. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Alles op het gebied van personeelszaken

Zoek je iemand die mutaties en ziekmeldingen voor de Arbodienst of ziekteverzuimverzekeringen kan opstellen? Ook dat pakken wij intern voor je op. Daarnaast stellen wij ook de arbeidsovereenkomsten op, vullen we een werkgeversverklaring in en vragen we ontslagvergunningen aan.  

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden