Team Venema

Wij denken mee en praten over jouw dromen en doelen. Over hoe je die kunt bereiken. Wij zijn een team dat helpt met controle, inzicht en groei van jou én jouw bedrijf.

Hillechien Venema - Fiscalist & eigenaar Hillechien Venema
Fiscalist & eigenaar
Jonny Twickler - Salarisadministrateur & Belastingadviseur Jonny Twickler
Salarisadministrateur & Belastingadviseur
Roelie Meiringh - Relatiebeheerder Roelie Meiringh
Relatiebeheerder
Renate Bos - Relatiebeheerder Renate Bos
Relatiebeheerder
Margriet Jongbloed - Administratief medewerker Margriet Jongbloed
Administratief medewerker
Janet Vorspel - Marketing & Communicatie Janet Vorspel
Marketing & Communicatie

Wie we zijn

Venema Administraties & Belastingadviseurs is een ervaren organisatie in administraties, de bijbehorende belastingaangiften, fiscaal- en financieel advies. Vanaf 1982 eerst actief vanuit 2e Exloërmond en sinds 1 december 2019 vanuit Stadskanaal. Wij bedienen zowel bedrijven, bedrijven uit het het midden- en kleinbedrijf én ZZP’ers. Met name in de regio Stadskanaal en Emmen.

Lokaal, persoonlijk en dichtbij

Wij kennen de regio en onze klanten. In combinatie met onze vakinhoudelijke kennis is dat een perfecte combinatie. Door snel te schakelen worden vraagstukken vaak op korte termijn opgelost. Voor ons is een passend advies en meedenken essentieel.

Controle, inzicht en groei

Wij denken mee en praten over jouw dromen en doelen als ondernemer. Over hoe je die kunt bereiken. Wij zijn een partner die helpt met controle, inzicht en groei.

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs is met ruim 7200 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs. Als lid van deze beroepsvereniging kunnen wij als RB Belastingadviseur met onze up-to-date kennis meer voor jou betekenen op vele gespecialiseerde gebieden. Door blijvend deel te nemen aan scholingsprogramma’s van het Register Belastingadviseurs zijn onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Meer weten? 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden