Fiscaal advies

Hillechien Venema, uw fiscalist

Fiscaal advies is vaak gericht op cijfermatig inzicht. Minstens zo belangrijk is het verhaal áchter die cijfers. Dit verhaal legt Venema graag persoonlijk en in begrijpelijke taal uit. Goed fiscaal advies is gebaseerd op kennis. Kennis op economisch en financieel gebied, zowel zakelijk als privé. Venema Administraties & Belastingadviseurs benut deze kennis ook graag in jouw situatie. 

Een begrijpelijk fiscaal advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Belasting besparen

Belasting besparen is plannen. Dat geldt voor een ondernemer, maar steeds vaker ook voor particulieren. Je wilt niet verrast worden door hoge aanslagen. Hillechien beantwoordt met een kritische blik alle vragen op dit gebied en reikt kansen aan. Samen kunnen we je fiscale positie optimaliseren. 

De mens en onderneming achter de cijfers

Fiscale vraagstukken gaan in beginsel om cijfers en regels. Bij Venema kijken we verder naar de mensen achter de vraagstukken. Bij elke belastingkwestie waar je privé of zakelijk mee te maken krijgt, kunt je rekenen op onze kennis en expertise. Persoonlijke betrokkenheid staat daarbij voorop.

Een feit is dat belastingregels continu aan verandering onderhevig zijn. Hoe pas je de regels het beste toe? En hoe behaal je het meest gunstige resultaat voor de onderneming? Wij vertalen de fiscale wet-en regelgeveing naar praktisch advies voor de persoonlijke of zakelijke situatie. 

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden