Venema update over het coronavirus: maatregelen en veranderingen

Venema update over het coronavirus: maatregelen en veranderingen

Het coronavirus houdt het hele land bezig. Het nieuws dat de scholen, sport- en horecagelegenheden sluiten is een noodzakelijke maatregel om verspreiding te vertragen. Wij werken daar graag aan mee en treffen onze eigen maatregelen. Bedankt voor je begrip.

Bereikbaarheid

Wij blijven werken en (telefonisch) bereikbaar zoals je dat van ons gewend bent. We vragen je het bezoek aan ons kantoor te beperken. Is het noodzakelijk om documenten langs te brengen? Dat kan via de brievenbus. Lukt dat niet, leg het dan op onze balie. Voor jouw en onze eigen bescherming houden we zoveel mogelijk mensen op afstand.

Afspraken maken, verplaatsen of verzetten

Heb je binnenkort een afspraak bij ons? Dan nemen wij contact met je op. Wij stellen voor om de afspraken zoveel mogelijk telefonisch door te laten gaan. Lukt dit niet dan stemmen we samen af wat het beste is. Wil je een (telefonische) afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (0599) 67 15 18.

Wat kun jij doen

We vragen iedereen zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Op deze manier draag je bij aan het voorkomen van verspreiding:

  • Was je handen regelmatig en grondig;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Schud geen handen;
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten en/of koorts hebt.

Gevolgen voor jou als werkgever

Alle werkgevers ontvingen van ons al een e-mail over de gevolgen van het coronavirus. Deze heeft  momenteel grote impact op de economie en daarmee op de financiële situatie van veel bedrijven. Als je door bijzondere omstandigheden, zoals het coronavirus, tijdelijk minder werk voor je personeel hebt, kun je voor je werknemers werktijdverkorting aanvragen. Je vraagt dan voor hen over de uren die zij niet werken een tijdelijke WW-uitkering aan.  Hoe je dat doet lees je hier.

Voor iedereen heel veel sterkte in deze onzekere komende periode.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden